| id: | 26032 |
|---|---|
| Title: | Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production |
| Authors: | Пахомська О. В. |
| Keywords: | харчові виробництва, теплова обробка, методи дослідження, гомогенізація |
| Date of publication: | 2021-01-11 11:45:26 |
| Last changes: | 2021-01-11 11:45:26 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Метою викладання дисципліни «Технології харчових виробництв» є отримання студентами теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання харчових продуктів заданої якості, ознайомлення їх із закономірностями і процесами, які є спільними для технологій різних харчових виробництв, доведення необхідності використання комплексного підходу до удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26032 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 57 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26032.pdf Size : 462534 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |