The Repository of VTEI
id: 26032
Title: Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: харчові виробництва, теплова обробка, методи дослідження, гомогенізація
Date of publication: 2021-01-11 11:45:26
Last changes: 2021-01-11 11:45:26
Year of publication: 2020
Summary: Метою викладання дисципліни «Технології харчових виробництв» є отримання студентами теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання харчових продуктів заданої якості, ознайомлення їх із закономірностями і процесами, які є спільними для технологій різних харчових виробництв, доведення необхідності використання комплексного підходу до удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26032
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 57 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26032.pdf Size : 462534 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge