Репозиторій ВТЕІ
id: 26029
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій)
Автори: Ціхоцька М.С.
Ключові слова: заклад ресторанного господарства, вегетаріанська кухня, фреш-бар, рецептура, технологія, фруктовий салат
Дата публікації: 2021-01-11 11:34:13
Останні зміни: 2021-01-11 11:34:13
Рік видання: 2020
Аннотація: В проєкті досліджено ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Впроваджено новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26029
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 84 с.
Розташовується в колекціях: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26029.jpg Розмір : 187026 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний

Збільшити