| id: | 26029 |
|---|---|
| Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій) |
| Автори: | Ціхоцька М. С. |
| Ключові слова: | заклад ресторанного господарства, вегетаріанська кухня, фреш-бар, рецептура, технологія, фруктовий салат |
| Дата публікації: | 2021-01-11 11:34:13 |
| Останні зміни: | 2021-01-11 11:34:13 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | В проєкті досліджено ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Впроваджено новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26029 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 84 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26029.jpg Розмір : 187026 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний | |
| |
