The Repository of VTEI
id: 26029
Title: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій)
Authors: Ціхоцька М.С.
Keywords: заклад ресторанного господарства, вегетаріанська кухня, фреш-бар, рецептура, технологія, фруктовий салат
Date of publication: 2021-01-11 11:34:13
Last changes: 2021-01-11 11:34:13
Year of publication: 2020
Summary: В проєкті досліджено ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Впроваджено новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26029
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 84 с.
In the collections: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26029.jpg Size : 187026 byte Format : Image jpg Access : For all

Enlarge