| id: | 26029 |
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій) |
| Authors: | Ціхоцька М. С. |
| Keywords: | заклад ресторанного господарства, вегетаріанська кухня, фреш-бар, рецептура, технологія, фруктовий салат |
| Date of publication: | 2021-01-11 11:34:13 |
| Last changes: | 2021-01-11 11:34:13 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | В проєкті досліджено ресторан вегетаріанської кухні та фреш-бар. Впроваджено новітні технології рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26029 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 84 с. |
| In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26029.jpg Size : 187026 byte Format : Image jpg Access : For all | |
| |
