Репозиторій ВТЕІ
id: 26027
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан японської кухні та суші-бар. Впровадження новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів)
Автори: Кругліков Д.Б.
Ключові слова: заклад ресторанного господарства, японська кухня, технологія приготування суші, біосоус
Дата публікації: 2021-01-11 11:30:30
Останні зміни: 2021-01-11 11:30:30
Рік видання: 2020
Аннотація: В проєкті досліджено ресторан японської кухні та суші-бар та провадження в ньому новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26027
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 74 с.
Розташовується в колекціях: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26027.jpg Розмір : 193675 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний

Збільшити