id: | 26027 |
---|---|
Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан японської кухні та суші-бар. Впровадження новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів) |
Автори: | Кругліков Д.Б. |
Ключові слова: | заклад ресторанного господарства, японська кухня, технологія приготування суші, біосоус |
Дата публікації: | 2021-01-11 11:30:30 |
Останні зміни: | 2021-01-11 11:30:30 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | В проєкті досліджено ресторан японської кухні та суші-бар та провадження в ньому новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26027 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 74 с. |
Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26027.jpg Розмір : 193675 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний | |
|