| id: | 26027 |
|---|---|
| Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан японської кухні та суші-бар. Впровадження новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів) |
| Автори: | Кругліков Д. Б. |
| Ключові слова: | заклад ресторанного господарства, японська кухня, технологія приготування суші, біосоус |
| Дата публікації: | 2021-01-11 11:30:30 |
| Останні зміни: | 2021-01-11 11:30:30 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | В проєкті досліджено ресторан японської кухні та суші-бар та провадження в ньому новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26027 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 74 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26027.jpg Розмір : 193675 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний | |
| |
