id: | 26027 |
---|---|
Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об'єкт дослідження - ресторан японської кухні та суші-бар. Впровадження новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів) |
Authors: | Кругліков Д.Б. |
Keywords: | заклад ресторанного господарства, японська кухня, технологія приготування суші, біосоус |
Date of publication: | 2021-01-11 11:30:30 |
Last changes: | 2021-01-11 11:30:30 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | В проєкті досліджено ресторан японської кухні та суші-бар та провадження в ньому новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26027 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 74 с. |
In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26027.jpg Size : 193675 byte Format : Image jpg Access : For all | |
|