| id: | 26024 |
|---|---|
| Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан американської кухні та кав'ярня. Новітні технології виробництва кексів з використанням білоквмісної сировини) |
| Автори: | Лозанська С. С. |
| Ключові слова: | заклад ресторанного господарства, американська кухня, технологія приготування кексів, капкейк, ринок ресторанних послуг, білоквмісна сировина |
| Дата публікації: | 2021-01-11 11:28:35 |
| Останні зміни: | 2021-01-11 11:28:35 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | В проєкті досліджено ресторан американської кухні та кав'ярня. Новітні технології виробництва кексів з використанням білоквмісної сировини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26024 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 60 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26024.jpg Розмір : 190116 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний | |
| |
