Репозиторій ВТЕІ
id: 26024
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан американської кухні та кав'ярня. Новітні технології виробництва кексів з використанням білоквмісної сировини)
Автори: Лозанська С.С.
Ключові слова: заклад ресторанного господарства, американська кухня, технологія приготування кексів, капкейк, ринок ресторанних послуг, білоквмісна сировина
Дата публікації: 2021-01-11 11:28:35
Останні зміни: 2021-01-11 11:28:35
Рік видання: 2020
Аннотація: В проєкті досліджено ресторан американської кухні та кав'ярня. Новітні технології виробництва кексів з використанням білоквмісної сировини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26024
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 60 с.
Розташовується в колекціях: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26024.jpg Розмір : 190116 байт Формат : Зображення jpg Доступ : Загально доступний

Збільшити