| id: | 26024 |
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Київ (об'єкт дослідження - ресторан американської кухні та кав'ярня. Новітні технології виробництва кексів з використанням білоквмісної сировини) |
| Authors: | Лозанська С. С. |
| Keywords: | заклад ресторанного господарства, американська кухня, технологія приготування кексів, капкейк, ринок ресторанних послуг, білоквмісна сировина |
| Date of publication: | 2021-01-11 11:28:35 |
| Last changes: | 2021-01-11 11:28:35 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | В проєкті досліджено ресторан американської кухні та кав'ярня. Новітні технології виробництва кексів з використанням білоквмісної сировини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26024 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 60 с. |
| In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26024.jpg Size : 190116 byte Format : Image jpg Access : For all | |
| |
