| id: | 26022 |
|---|---|
| Назва: | Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців |
| Автори: | Поліщук Г. Є., Сімахіна Г. О., Семко Т. В., Устименко І. М. |
| Ключові слова: | харчування військовослужбовців, пастоподібний продукт, харчова цінність |
| Дата публікації: | 2021-01-11 11:24:44 |
| Останні зміни: | 2021-01-11 11:24:44 |
| Рік видання: | 2015 |
| Аннотація: | Аналітично підтверджено, що раціонально скомпонований режим харчування є одним із найважливіших засобів захисту та оптимізації функціонального стану військовослужбовців. Науково обґрунтовано вибір рецептурних компонентів у складі нових видів молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців. Розроблено рекомендації щодо вмісту біологічно повноцінних інгредиєнтів у білково-жирових пастах з урахуванням раціонального співвідношення між основними поживними речовинами. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26022 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Аграрна наука та харчові технології. 2015. Вип. 1(90). С. 187-199 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26022.pdf Розмір : 947075 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |