id: | 26022 |
---|---|
Назва: | Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців |
Автори: | Поліщук Г.Є., Сімахіна Г.О., Семко Т.В., Устименко І.М. |
Ключові слова: | харчування військовослужбовців, пастоподібний продукт, харчова цінність |
Дата публікації: | 2021-01-11 11:24:44 |
Останні зміни: | 2021-01-11 11:24:44 |
Рік видання: | 2015 |
Аннотація: | Аналітично підтверджено, що раціонально скомпонований режим харчування є одним із найважливіших засобів захисту та оптимізації функціонального стану військовослужбовців. Науково обґрунтовано вибір рецептурних компонентів у складі нових видів молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців. Розроблено рекомендації щодо вмісту біологічно повноцінних інгредиєнтів у білково-жирових пастах з урахуванням раціонального співвідношення між основними поживними речовинами. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26022 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Аграрна наука та харчові технології. 2015. Вип. 1(90). С. 187-199 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26022.pdf Розмір : 947075 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|