Репозиторій ВТЕІ
id: 26022
Назва: Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців
Автори: Поліщук Г.Є., Сімахіна Г.О., Семко Т.В., Устименко І.М.
Ключові слова: харчування військовослужбовців, пастоподібний продукт, харчова цінність
Дата публікації: 2021-01-11 11:24:44
Останні зміни: 2021-01-11 11:24:44
Рік видання: 2015
Аннотація: Аналітично підтверджено, що раціонально скомпонований режим харчування є одним із найважливіших засобів захисту та оптимізації функціонального стану військовослужбовців. Науково обґрунтовано вибір рецептурних компонентів у складі нових видів молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців. Розроблено рекомендації щодо вмісту біологічно повноцінних інгредиєнтів у білково-жирових пастах з урахуванням раціонального співвідношення між основними поживними речовинами.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26022
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Аграрна наука та харчові технології. 2015. Вип. 1(90). С. 187-199
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26022.pdf Розмір : 947075 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити