Репозиторій ВТЕІ
id: 26018
Назва: Соєві продукти, як форма альтернативного харчування
Автори: Шевчук У.О., Пахомська О.В.
Ключові слова: соєві продукти, тофу, темпех, соєве молоко
Дата публікації: 2021-01-11 11:18:13
Останні зміни: 2021-01-11 11:18:13
Рік видання: 2020
Аннотація: В тезах досліджено соєві продукти, які є потенційним замінником білків та жирів тваринного походження.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26018
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 23 квіт 2020 р. Вінниця, 2020. Вип. 86. С. 176-177
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26018.pdf Розмір : 181854 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити