| id: | 26016 |
|---|---|
| Назва: | Молекулярня гастрономія, або кухня на рівні молекул |
| Автори: | Пахомська О. В., Юркова А. О. |
| Ключові слова: | молекулярна гастрономія, еспуми, сферифіковані рідини, желе, емульсії |
| Дата публікації: | 2021-01-11 11:11:25 |
| Останні зміни: | 2021-01-11 11:11:25 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | В тезах висвітлено питання впровадження молекулярної технології в закладах ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26016 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р.). Вінниця. 2020. Вип. 86. С. 187-188 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26016.pdf Розмір : 182432 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |