Репозиторій ВТЕІ
id: 26016
Назва: Молекулярня гастрономія, або кухня на рівні молекул
Автори: Пахомська О.В., Юркова А.О.
Ключові слова: молекулярна гастрономія, еспуми, сферифіковані рідини, желе, емульсії
Дата публікації: 2021-01-11 11:11:25
Останні зміни: 2021-01-11 11:11:25
Рік видання: 2020
Аннотація: В тезах висвітлено питання впровадження молекулярної технології в закладах ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26016
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р. Вінниця. 2020. Вип. 86. С. 187-188
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26016.pdf Розмір : 182432 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити