id: | 26016 |
---|---|
Назва: | Молекулярня гастрономія, або кухня на рівні молекул |
Автори: | Пахомська О.В., Юркова А.О. |
Ключові слова: | молекулярна гастрономія, еспуми, сферифіковані рідини, желе, емульсії |
Дата публікації: | 2021-01-11 11:11:25 |
Останні зміни: | 2021-01-11 11:11:25 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | В тезах висвітлено питання впровадження молекулярної технології в закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26016 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р. Вінниця. 2020. Вип. 86. С. 187-188 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26016.pdf Розмір : 182432 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|