id: | 26016 |
---|---|
Title: | Молекулярня гастрономія, або кухня на рівні молекул |
Authors: | Пахомська О.В., Юркова А.О. |
Keywords: | молекулярна гастрономія, еспуми, сферифіковані рідини, желе, емульсії |
Date of publication: | 2021-01-11 11:11:25 |
Last changes: | 2021-01-11 11:11:25 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | В тезах висвітлено питання впровадження молекулярної технології в закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26016 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р. Вінниця. 2020. Вип. 86. С. 187-188 |
In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26016.pdf Size : 182432 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|