Репозиторій ВТЕІ
id: 26015
Назва: Геродієтичне харчування, як основний чинник збереження здоров’я населення україни
Автори: Шеленкова Д.А., Пахомська О.В.
Ключові слова: геродієтичне харчування, харчові продукти, лікувально-профілактична спрямованість харчування
Дата публікації: 2021-01-11 10:20:29
Останні зміни: 2021-01-11 10:20:29
Рік видання: 2020
Аннотація: В тезах висвітлено питання вдосконалення системи харчування для людей похилого віку.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26015
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р. Вінниця, 2020. Вип. 86. С. 178-179
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26015.pdf Розмір : 182661 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити