Репозиторій ВТЕІ
id: 26007
Назва: Особливості управління підприємствами ресторанного господарства
Автори: Мазуркевич І.О.
Ключові слова: управління, процесний підхід, системний підхід, процесно-функціональний підхід, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2021-01-10 22:33:11
Останні зміни: 2021-01-10 22:33:11
Рік видання: 2016
Аннотація: Дана стаття присвячена вивченню сутності та значенню процесу управління на підприємствах ресторанного господарства в контексті забезпечення ефективності діяльності індустрії гостинності. На основі узагальнення існуючих підходів вітчизняних та закордонних науковців сформовано визначення управління закладами ресторанного господарства на основі застосування процесно-функціонального підходу, що дозволяє врахувати специфічні характеристики господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26007
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Інфраструктура ринку. 2016. Вип. 2. С. 165-168
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26007.pdf Розмір : 153072 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити