| id: | 26007 |
|---|---|
| Назва: | Особливості управління підприємствами ресторанного господарства |
| Автори: | Мазуркевич І. О. |
| Ключові слова: | управління, процесний підхід, системний підхід, процесно-функціональний підхід, ресторанний бізнес |
| Дата публікації: | 2021-01-10 22:33:11 |
| Останні зміни: | 2021-01-10 22:33:11 |
| Рік видання: | 2016 |
| Аннотація: | Дана стаття присвячена вивченню сутності та значенню процесу управління на підприємствах ресторанного господарства в контексті забезпечення ефективності діяльності індустрії гостинності. На основі узагальнення існуючих підходів вітчизняних та закордонних науковців сформовано визначення управління закладами ресторанного господарства на основі застосування процесно-функціонального підходу, що дозволяє врахувати специфічні характеристики господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26007 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Інфраструктура ринку. 2016. Вип. 2. С. 165-168 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26007.pdf Розмір : 153072 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |