id: | 26006 |
---|---|
Назва: | HR-менеджмент готелів і ресторанів = HR-management of hotels and restaurants |
Автори: | Мазуркевич І.О., Антонюк К.Г. |
Ключові слова: | менеджмент, персонал, управління |
Дата публікації: | 2021-01-10 22:30:15 |
Останні зміни: | 2021-01-10 22:30:15 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Дисципліна HR-менеджмент готелів і ресторанів (HR-management of hotels and restaurants) є вибірковою. Метою вивчення дисципліни є засвоєння студентами сутності й особливостей управління персоналом; закладення основи знань та навичок практичного застосування прийомів і методів формування кадрової стратегії, планування, розвитку оцінювання та мотивації і стимулювання персоналу, регулювання трудової діяльності та управління робочим часом працівників; налагодження соціального партнерства, ефективне управління трудовими ресурсами. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26006 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 27 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26006.pdf Розмір : 319030 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|