Репозиторій ВТЕІ
id: 26006
Назва: HR-менеджмент готелів і ресторанів = HR-management of hotels and restaurants
Автори: Мазуркевич І.О., Антонюк К.Г.
Ключові слова: менеджмент, персонал, управління
Дата публікації: 2021-01-10 22:30:15
Останні зміни: 2021-01-10 22:30:15
Рік видання: 2020
Аннотація: Дисципліна HR-менеджмент готелів і ресторанів (HR-management of hotels and restaurants) є вибірковою. Метою вивчення дисципліни є засвоєння студентами сутності й особливостей управління персоналом; закладення основи знань та навичок практичного застосування прийомів і методів формування кадрової стратегії, планування, розвитку оцінювання та мотивації і стимулювання персоналу, регулювання трудової діяльності та управління робочим часом працівників; налагодження соціального партнерства, ефективне управління трудовими ресурсами.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26006
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 27 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26006.pdf Розмір : 319030 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити