The Repository of VTEI
id: 26006
Title: HR-менеджмент готелів і ресторанів = HR-management of hotels and restaurants
Authors: Мазуркевич І.О., Антонюк К.Г.
Keywords: менеджмент, персонал, управління
Date of publication: 2021-01-10 22:30:15
Last changes: 2021-01-10 22:30:15
Year of publication: 2020
Summary: Дисципліна HR-менеджмент готелів і ресторанів (HR-management of hotels and restaurants) є вибірковою. Метою вивчення дисципліни є засвоєння студентами сутності й особливостей управління персоналом; закладення основи знань та навичок практичного застосування прийомів і методів формування кадрової стратегії, планування, розвитку оцінювання та мотивації і стимулювання персоналу, регулювання трудової діяльності та управління робочим часом працівників; налагодження соціального партнерства, ефективне управління трудовими ресурсами.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26006
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 27 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26006.pdf Size : 319030 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge