id: | 26006 |
---|---|
Title: | HR-менеджмент готелів і ресторанів = HR-management of hotels and restaurants |
Authors: | Мазуркевич І.О., Антонюк К.Г. |
Keywords: | менеджмент, персонал, управління |
Date of publication: | 2021-01-10 22:30:15 |
Last changes: | 2021-01-10 22:30:15 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Дисципліна HR-менеджмент готелів і ресторанів (HR-management of hotels and restaurants) є вибірковою. Метою вивчення дисципліни є засвоєння студентами сутності й особливостей управління персоналом; закладення основи знань та навичок практичного застосування прийомів і методів формування кадрової стратегії, планування, розвитку оцінювання та мотивації і стимулювання персоналу, регулювання трудової діяльності та управління робочим часом працівників; налагодження соціального партнерства, ефективне управління трудовими ресурсами. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26006 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 27 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26006.pdf Size : 319030 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|