Репозиторій ВТЕІ
id: 26002
Назва: Теоретичні аспекти культури обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства
Автори: Мазуркевич І.О., Лук'янець А.В.
Ключові слова: культура обслуговування, заклад готельно-ресторанного господарства, готельно-ресторанний бізнес, якість послуг
Дата публікації: 2021-01-10 22:13:59
Останні зміни: 2021-01-10 22:13:59
Рік видання: 2018
Аннотація: Статтю присвячено вивченню та узагальненню наявних підходів до визначення сутності поняття «культура обслуговування» у закладах готельно-ресторанного господарства. Визначено основні характерні ознаки, що притаманні культурі обслуговування на підприємствах індустрії гостинності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26002
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії. 2018. Вип. 6. С. 143-146
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26002.pdf Розмір : 402987 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити