| id: | 26002 |
|---|---|
| Назва: | Теоретичні аспекти культури обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства |
| Автори: | Мазуркевич І. О., Лук'янець А. В. |
| Ключові слова: | культура обслуговування, заклад готельно-ресторанного господарства, готельно-ресторанний бізнес, якість послуг |
| Дата публікації: | 2021-01-10 22:13:59 |
| Останні зміни: | 2021-01-10 22:13:59 |
| Рік видання: | 2018 |
| Аннотація: | Статтю присвячено вивченню та узагальненню наявних підходів до визначення сутності поняття «культура обслуговування» у закладах готельно-ресторанного господарства. Визначено основні характерні ознаки, що притаманні культурі обслуговування на підприємствах індустрії гостинності. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26002 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії. 2018. Вип. 6. С. 143-146 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26002.pdf Розмір : 402987 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |