| id: | 26001 |
|---|---|
| Назва: | Економіка і управління харчових виробництв |
| Автори: | Мазуркевич І. О. |
| Ключові слова: | харчова промисловість, харчове виробництво, галузь, основні фонди, оборотні кошти, персонал, організаційні типи виробництва |
| Дата публікації: | 2021-01-10 22:12:53 |
| Останні зміни: | 2021-01-10 22:12:53 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Самостійна робота здобувачів є однією із форм організації навчання, основною формою оволодіння навчальним матеріалом у вільний від обов’язкових навчальних занять час. Організація та проведення самостійної роботи здобувачів ВТЕІ КНТЕУ регламентуються Положенням та методичними розробками про організацію самостійної роботи студентів КНТЕУ. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26001 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 62 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26001.pdf Розмір : 520680 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |