id: | 26001 |
---|---|
Title: | Економіка і управління харчових виробництв |
Authors: | Мазуркевич І.О. |
Keywords: | харчова промисловість, харчове виробництво, галузь, основні фонди, оборотні кошти, персонал, організаційні типи виробництва |
Date of publication: | 2021-01-10 22:12:53 |
Last changes: | 2021-01-10 22:12:53 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Самостійна робота здобувачів є однією із форм організації навчання, основною формою оволодіння навчальним матеріалом у вільний від обов’язкових навчальних занять час. Організація та проведення самостійної роботи здобувачів ВТЕІ КНТЕУ регламентуються Положенням та методичними розробками про організацію самостійної роботи студентів КНТЕУ. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26001 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 62 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26001.pdf Size : 520680 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|