The Repository of VTEI
id: 26001
Title: Економіка і управління харчових виробництв
Authors: Мазуркевич І.О.
Keywords: харчова промисловість, харчове виробництво, галузь, основні фонди, оборотні кошти, персонал, організаційні типи виробництва
Date of publication: 2021-01-10 22:12:53
Last changes: 2021-01-10 22:12:53
Year of publication: 2020
Summary: Самостійна робота здобувачів є однією із форм організації навчання, основною формою оволодіння навчальним матеріалом у вільний від обов’язкових навчальних занять час. Організація та проведення самостійної роботи здобувачів ВТЕІ КНТЕУ регламентуються Положенням та методичними розробками про організацію самостійної роботи студентів КНТЕУ.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26001
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 62 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26001.pdf Size : 520680 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge