id: | 25998 |
---|---|
Назва: | Менеджмент готелів і ресторанів = Нotel and restaurant managements |
Автори: | Мазуркевич І.О., Рябенька М.О. |
Ключові слова: | менеджмент, підприємства готельного і ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 2021-01-10 22:11:36 |
Останні зміни: | 2021-01-10 22:11:36 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Курсова робота дисципліни «Менеджмент готелів і ресторанів» передбачається навчальним планом галузі знань 24 «Сфера обслуговування». Метою курсової роботи є осмислення сучасних проблем управлінської діяльності на підприємствах готельного та ресторанного господарства, формування умінь та навичок науково-теоретичного аналізу фахової літератури, фінансово-економічної оцінки діяльності суб’єктів господарювання, розробки науково обґрунтованих пропозицій щодо удосконалення менеджменту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25998 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до викон. курс. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 38 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25998.pdf Розмір : 398276 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|