Репозиторій ВТЕІ
id: 25998
Назва: Менеджмент готелів і ресторанів = Нotel and restaurant managements
Автори: Мазуркевич І.О., Рябенька М.О.
Ключові слова: менеджмент, підприємства готельного і ресторанного бізнесу
Дата публікації: 2021-01-10 22:11:36
Останні зміни: 2021-01-10 22:11:36
Рік видання: 2020
Аннотація: Курсова робота дисципліни «Менеджмент готелів і ресторанів» передбачається навчальним планом галузі знань 24 «Сфера обслуговування». Метою курсової роботи є осмислення сучасних проблем управлінської діяльності на підприємствах готельного та ресторанного господарства, формування умінь та навичок науково-теоретичного аналізу фахової літератури, фінансово-економічної оцінки діяльності суб’єктів господарювання, розробки науково обґрунтованих пропозицій щодо удосконалення менеджменту на підприємствах готельно-ресторанного
бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25998
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до викон. курс. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 38 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25998.pdf Розмір : 398276 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити