id: | 25998 |
---|---|
Title: | Менеджмент готелів і ресторанів = Нotel and restaurant managements |
Authors: | Мазуркевич І.О., Рябенька М.О. |
Keywords: | менеджмент, підприємства готельного і ресторанного бізнесу |
Date of publication: | 2021-01-10 22:11:36 |
Last changes: | 2021-01-10 22:11:36 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Курсова робота дисципліни «Менеджмент готелів і ресторанів» передбачається навчальним планом галузі знань 24 «Сфера обслуговування». Метою курсової роботи є осмислення сучасних проблем управлінської діяльності на підприємствах готельного та ресторанного господарства, формування умінь та навичок науково-теоретичного аналізу фахової літератури, фінансово-економічної оцінки діяльності суб’єктів господарювання, розробки науково обґрунтованих пропозицій щодо удосконалення менеджменту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25998 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до викон. курс. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 38 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25998.pdf Size : 398276 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|