| id: | 25997 |
|---|---|
| Назва: | Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production |
| Автори: | Мазуркевич І. О. |
| Ключові слова: | економіка, управління, харчові виробництва |
| Дата публікації: | 2021-01-10 22:10:40 |
| Останні зміни: | 2021-01-10 22:10:40 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Робоча програма дисципліни "Економіка і управління харчових виробництв" є важливою складовою підготовки фахівців в сфері харчових технологій та підготовлено відповідно до освітньої програми підготовки студентів галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальності 181 "Харчові технології". |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25997 |
| Тип видання: | Робоча програма |
| Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с. |
| Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 25997.pdf Розмір : 774138 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |