Репозиторій ВТЕІ
id: 25997
Назва: Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production
Автори: Мазуркевич І.О.
Ключові слова: економіка, управління, харчові виробництва
Дата публікації: 2021-01-10 22:10:40
Останні зміни: 2021-01-10 22:10:40
Рік видання: 2020
Аннотація: Робоча програма дисципліни "Економіка і управління харчових виробництв" є важливою складовою підготовки фахівців в сфері харчових технологій та підготовлено відповідно до освітньої програми підготовки студентів галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальності 181 "Харчові технології".
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25997
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25997.pdf Розмір : 774138 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити