The Repository of VTEI
id: 25997
Title: Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production
Authors: Мазуркевич І.О.
Keywords: економіка, управління, харчові виробництва
Date of publication: 2021-01-10 22:10:40
Last changes: 2021-01-10 22:10:40
Year of publication: 2020
Summary: Робоча програма дисципліни "Економіка і управління харчових виробництв" є важливою складовою підготовки фахівців в сфері харчових технологій та підготовлено відповідно до освітньої програми підготовки студентів галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальності 181 "Харчові технології".
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25997
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 25997.pdf Size : 774138 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge