id: | 25997 |
---|---|
Title: | Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production |
Authors: | Мазуркевич І.О. |
Keywords: | економіка, управління, харчові виробництва |
Date of publication: | 2021-01-10 22:10:40 |
Last changes: | 2021-01-10 22:10:40 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Робоча програма дисципліни "Економіка і управління харчових виробництв" є важливою складовою підготовки фахівців в сфері харчових технологій та підготовлено відповідно до освітньої програми підготовки студентів галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальності 181 "Харчові технології". |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25997 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25997.pdf Size : 774138 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|