id: | 25983 |
---|---|
Назва: | Інновації стратегії ресторанного бізнесу україни |
Автори: | Пахомська О.В., Захаренко А.В. |
Ключові слова: | Інтерактивне меню, тепан-шоу, QR-код |
Дата публікації: | 2021-01-10 21:34:44 |
Останні зміни: | 2021-01-10 21:34:44 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Досліджено сучасні інноваційні технології ресторанного бізнесу |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25983 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: тези доп. міжнар наук.-практ. інтер-конф., (м. Мелітополь, 24 лист. 2020 р.) Мелітополь, 2020. С. 270-272 |
Розташовується в колекціях: | Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25983.pdf Розмір : 906863 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|