Репозиторій ВТЕІ
id: 25983
Назва: Інновації стратегії ресторанного бізнесу україни
Автори: Пахомська О.В., Захаренко А.В.
Ключові слова: Інтерактивне меню, тепан-шоу, QR-код
Дата публікації: 2021-01-10 21:34:44
Останні зміни: 2021-01-10 21:34:44
Рік видання: 2020
Аннотація: Досліджено сучасні інноваційні технології ресторанного бізнесу
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25983
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: тези доп. міжнар наук.-практ. інтер-конф., (м. Мелітополь, 24 лист. 2020 р.) Мелітополь, 2020. С. 270-272
Розташовується в колекціях: Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25983.pdf Розмір : 906863 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити