Репозиторій ВТЕІ
id: 25981
Назва: Актуальні проблеми якості та безпечності харчової продукції
Автори: Пахомська О.В., Терещук А.С.
Ключові слова: молочні продукти, продовольчі ринки, якість харчування
Дата публікації: 2021-01-10 21:31:51
Останні зміни: 2021-01-10 21:31:51
Рік видання: 2020
Аннотація: Досліджено актуальні проблеми якості та безпечності харчової продукції.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25981
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. Мелітополь, 2020. С. 204-206
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25981.pdf Розмір : 945734 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити