id: | 25978 |
---|---|
Назва: | Сучасні технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна пшениці та дієтичних добавок |
Автори: | Пахомська О.В. |
Ключові слова: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки. |
Дата публікації: | 2021-01-10 21:25:54 |
Останні зміни: | 2021-01-10 21:25:54 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Досліджено сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів функіонального призначення |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25978 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення: матеріали міжнар. конф.: тези доповідей. Львів : Видавництво «Растр-7, 2020. С.143-144. |
Розташовується в колекціях: | Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25978.pdf Розмір : 443970 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|