| id: | 25978 |
|---|---|
| Назва: | Сучасні технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна пшениці та дієтичних добавок |
| Автори: | Пахомська О. В. |
| Ключові слова: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки |
| Дата публікації: | 2021-01-10 21:25:54 |
| Останні зміни: | 2021-01-10 21:25:54 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Досліджено сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів функіцонального призначення. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25978 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнар. конф., м. Львів, 25 верес. 2020 р. Львів : Растр-7, 2020. С.143-144 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 25978.pdf Розмір : 443970 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |