id: | 25977 |
---|---|
Назва: | Інновації у виробництві кондитерських виробів |
Автори: | Янчук І.І., Пахомська О.В. |
Ключові слова: | кондитерські вироби, дослідження, інновації, споживання |
Дата публікації: | 2021-01-09 23:32:33 |
Останні зміни: | 2021-01-09 23:32:33 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | Досліджено сучасні інновації у виробництві кондитерськиї виробів |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25977 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів: матеріали І регіональної наук.-практ. конф. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 30-33 |
Розташовується в колекціях: | Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25977.pdf Розмір : 1092163 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|