Репозиторій ВТЕІ
id: 25977
Назва: Інновації у виробництві кондитерських виробів
Автори: Янчук І.І., Пахомська О.В.
Ключові слова: кондитерські вироби, дослідження, інновації, споживання
Дата публікації: 2021-01-09 23:32:33
Останні зміни: 2021-01-09 23:32:33
Рік видання: 2019
Аннотація: Досліджено сучасні інновації у виробництві кондитерськиї виробів
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25977
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів: матеріали І регіональної наук.-практ. конф. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 30-33
Розташовується в колекціях: Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25977.pdf Розмір : 1092163 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити