id: | 25976 |
---|---|
Назва: | Сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів в Україні |
Автори: | Пахомська О.В. |
Ключові слова: | кондитерські вироби, дослідження, споживання, виробництво |
Дата публікації: | 2021-01-09 23:29:17 |
Останні зміни: | 2021-01-09 23:29:17 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | Досліджено сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25976 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів: матеріали І регіональної наук.-практ. конф. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ , 2019. С. 16-18 |
Розташовується в колекціях: | Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25976.pdf Розмір : 937355 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|