The Repository of VTEI
id: 25976
Title: Сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів в Україні
Authors: Пахомська О. В.
Keywords: кондитерські вироби, дослідження, споживання, виробництво
Date of publication: 2021-01-09 23:29:17
Last changes: 2021-01-09 23:29:17
Year of publication: 2019
Summary: Досліджено сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25976
Publication type: Тези доповіді
Publication: Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів : зб. матеріалів Міжвуз. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 05 груд. 2019 р. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 16-18
In the collections: Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25976.pdf Size : 937355 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge