id: | 25976 |
---|---|
Title: | Сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів в Україні |
Authors: | Пахомська О. В. |
Keywords: | кондитерські вироби, дослідження, споживання, виробництво |
Date of publication: | 2021-01-09 23:29:17 |
Last changes: | 2021-01-09 23:29:17 |
Year of publication: | 2019 |
Summary: | Досліджено сучасний стан і перспективи розвитку борошняних кондитерських виробів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25976 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів : зб. матеріалів Міжвуз. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 05 груд. 2019 р. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 16-18 |
In the collections: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25976.pdf Size : 937355 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|