id: | 25975 |
---|---|
Назва: | Розробка новітніх технологій хлібобулочних виробів |
Автори: | Пахомська О.В. |
Ключові слова: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки. |
Дата публікації: | 2021-01-09 23:17:38 |
Останні зміни: | 2021-01-09 23:17:38 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Досліджено технологію хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці та дієтичними добавками. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25975 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали І Міжнар наук.-практ. інтернет-конф.- Прага :Oktan Print s.r.o., 2020. С. 116. |
Розташовується в колекціях: | Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25975.pdf Розмір : 781904 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|