| id: | 25975 |
|---|---|
| Назва: | Розробка новітніх технологій хлібобулочних виробів |
| Автори: | Пахомська О. В. |
| Ключові слова: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки |
| Дата публікації: | 2021-01-09 23:17:38 |
| Останні зміни: | 2021-01-09 23:17:38 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Досліджено технологію хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці та дієтичними добавками. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25975 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали І Міжнар наук.-практ. інтернет-конф.- Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. С. 116. |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 25975.pdf Розмір : 781904 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |