Репозиторій ВТЕІ
id: 25975
Назва: Розробка новітніх технологій хлібобулочних виробів
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки.
Дата публікації: 2021-01-09 23:17:38
Останні зміни: 2021-01-09 23:17:38
Рік видання: 2020
Аннотація: Досліджено технологію хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці та дієтичними добавками.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25975
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали І Міжнар наук.-практ. інтернет-конф.- Прага :Oktan Print s.r.o., 2020. С. 116.
Розташовується в колекціях: Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25975.pdf Розмір : 781904 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити