Репозиторій ВТЕІ
id: 25974
Назва: Їстівні квіти, як модний тренд сучасної кулінарії
Автори: Пахомська О.В., Коваленко В.О.
Ключові слова: кулінарія, результати дослідження, зацукровані квіти
Дата публікації: 2021-01-09 23:14:43
Останні зміни: 2021-01-09 23:14:43
Рік видання: 2020
Аннотація: Досліджено, інноваційні підходи в ресторанному бізнесі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25974
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р.). Вінниця, 2020. Вип. 86. С. 69-72
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25974.pdf Розмір : 188542 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити