| id: | 25960 |
|---|---|
| Назва: | Перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба підвищенної харчової цінності |
| Автори: | Пахомська О. В. |
| Ключові слова: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хлібобулочні вироби |
| Дата публікації: | 2021-01-09 20:56:04 |
| Останні зміни: | 2021-01-09 20:56:04 |
| Рік видання: | 2019 |
| Аннотація: | Досліджено перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба функціонального призначення. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25960 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар.наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 трав. 2019р.). Харків, 2019. С. 107-109 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 25960.pdf Розмір : 213356 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |