Репозиторій ВТЕІ
id: 25960
Назва: Перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба підвищенної харчової цінності
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хлібобулочні вироби
Дата публікації: 2021-01-09 20:56:04
Останні зміни: 2021-01-09 20:56:04
Рік видання: 2019
Аннотація: Досліджено перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба функціонального призначення
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25960
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. міжнар.наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019р. Харків, 2019. С. 107-109.
Розташовується в колекціях: Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25960.pdf Розмір : 213356 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити