id: | 25960 |
---|---|
Title: | Перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба підвищенної харчової цінності |
Authors: | Пахомська О.В. |
Keywords: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хлібобулочні вироби |
Date of publication: | 2021-01-09 20:56:04 |
Last changes: | 2021-01-09 20:56:04 |
Year of publication: | 2019 |
Summary: | Досліджено перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба функціонального призначення |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25960 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. міжнар.наук.-практ. конф., м. Харків, 15 трав. 2019р. Харків, 2019. С. 107-109. |
In the collections: | Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25960.pdf Size : 213356 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|