id: | 25892 |
---|---|
Назва: | Впровадження системи НАССР у виробництві хлібобулочних виробів |
Автори: | Пахомська О.В. |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби, безпека, якість, технологічний процес |
Дата публікації: | 2020-12-30 20:30:20 |
Останні зміни: | 2020-12-30 20:30:20 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | Досліджено НАССР, систем управління та контрольно-критичних точок якості хлібобулочних виробів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25892 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. № 4, Т. 25. С. 216-225 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25892.pdf Розмір : 489423 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|