Репозиторій ВТЕІ
id: 25892
Назва: Впровадження системи НАССР у виробництві хлібобулочних виробів
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: хлібобулочні вироби, безпека, якість, технологічний процес
Дата публікації: 2020-12-30 20:30:20
Останні зміни: 2020-12-30 20:30:20
Рік видання: 2019
Аннотація: Досліджено НАССР, систем управління та контрольно-критичних точок якості хлібобулочних виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25892
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. № 4, Т. 25. С. 216-225
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25892.pdf Розмір : 489423 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити