| id: | 25892 |
|---|---|
| Title: | Впровадження системи НАССР у виробництві хлібобулочних виробів |
| Authors: | Пахомська О. В. |
| Keywords: | хлібобулочні вироби, безпека, якість, технологічний процес |
| Date of publication: | 2020-12-30 20:30:20 |
| Last changes: | 2020-12-30 20:30:20 |
| Year of publication: | 2019 |
| Summary: | Досліджено НАССР, систем управління та контрольно-критичних точок якості хлібобулочних виробів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25892 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. № 4, Т. 25. С. 216-225 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25892.pdf Size : 489423 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |