The Repository of VTEI
id: 25892
Title: Впровадження системи НАССР у виробництві хлібобулочних виробів
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: хлібобулочні вироби, безпека, якість, технологічний процес
Date of publication: 2020-12-30 20:30:20
Last changes: 2020-12-30 20:30:20
Year of publication: 2019
Summary: Досліджено НАССР, систем управління та контрольно-критичних точок якості хлібобулочних виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25892
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. № 4, Т. 25. С. 216-225
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25892.pdf Size : 489423 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge