id: | 25892 |
---|---|
Title: | Впровадження системи НАССР у виробництві хлібобулочних виробів |
Authors: | Пахомська О.В. |
Keywords: | хлібобулочні вироби, безпека, якість, технологічний процес |
Date of publication: | 2020-12-30 20:30:20 |
Last changes: | 2020-12-30 20:30:20 |
Year of publication: | 2019 |
Summary: | Досліджено НАССР, систем управління та контрольно-критичних точок якості хлібобулочних виробів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25892 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. № 4, Т. 25. С. 216-225 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25892.pdf Size : 489423 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|