Репозиторій ВТЕІ
id: 25890
Назва: Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: хлібобулочні вироби, борошно, виробництво, дослідження
Дата публікації: 2020-12-30 20:26:06
Останні зміни: 2020-12-30 20:26:06
Рік видання: 2019
Аннотація: Досліджено асортиментний склад хлібобулочних виробів функціонального призначення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25890
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. Т. 25, № 2. С. 276-283
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25890.pdf Розмір : 553212 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити