id: | 25890 |
---|---|
Назва: | Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення |
Автори: | Пахомська О.В. |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби, борошно, виробництво, дослідження |
Дата публікації: | 2020-12-30 20:26:06 |
Останні зміни: | 2020-12-30 20:26:06 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | Досліджено асортиментний склад хлібобулочних виробів функціонального призначення. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25890 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. Т. 25, № 2. С. 276-283 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25890.pdf Розмір : 553212 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|