| id: | 25890 |
|---|---|
| Title: | Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення |
| Authors: | Пахомська О. В. |
| Keywords: | хлібобулочні вироби, борошно, виробництво, дослідження |
| Date of publication: | 2020-12-30 20:26:06 |
| Last changes: | 2020-12-30 20:26:06 |
| Year of publication: | 2019 |
| Summary: | Досліджено асортиментний склад хлібобулочних виробів функціонального призначення. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25890 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. Т. 25, № 2. С. 276-283 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25890.pdf Size : 553212 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |