| id: | 25886 |
|---|---|
| Назва: | Технології виробництва кулінарної продукції = Тechnologies of culinary production |
| Автори: | Семко Т. В., Пахомська О. В. |
| Ключові слова: | технологія, кулінарна продукція, технологічний процес |
| Дата публікації: | 2020-12-30 16:53:46 |
| Останні зміни: | 2020-12-30 16:53:46 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Вивчення дисципліни обумовлює розуміння та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25886 |
| Тип видання: | Робоча програма |
| Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с. |
| Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 25886.pdf Розмір : 390578 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |