| id: | 25886 |
|---|---|
| Title: | Технології виробництва кулінарної продукції = Тechnologies of culinary production |
| Authors: | Семко Т. В., Пахомська О. В. |
| Keywords: | технологія, кулінарна продукція, технологічний процес |
| Date of publication: | 2020-12-30 16:53:46 |
| Last changes: | 2020-12-30 16:53:46 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Вивчення дисципліни обумовлює розуміння та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25886 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25886.pdf Size : 390578 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |