Репозиторій ВТЕІ
id: 25871
Назва: Конкурентопридатність хлібобулочних виробів функціонального призначення
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки.
Дата публікації: 2020-12-29 23:32:56
Останні зміни: 2020-12-29 23:32:56
Рік видання: 2015
Аннотація: Досліджено конкурентопридатність хлібобулочних виробів функціонального призначення
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25871
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. Київ : НУХТ, 2015. С.54-56
Розташовується в колекціях: Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25871.pdf Розмір : 3236702 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити