id: | 25871 |
---|---|
Назва: | Конкурентопридатність хлібобулочних виробів функціонального призначення |
Автори: | Пахомська О.В. |
Ключові слова: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки. |
Дата публікації: | 2020-12-29 23:32:56 |
Останні зміни: | 2020-12-29 23:32:56 |
Рік видання: | 2015 |
Аннотація: | Досліджено конкурентопридатність хлібобулочних виробів функціонального призначення |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25871 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. Київ : НУХТ, 2015. С.54-56 |
Розташовується в колекціях: | Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25871.pdf Розмір : 3236702 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|