The Repository of VTEI
id: 25871
Title: Конкурентопридатність хлібобулочних виробів функціонального призначення
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки.
Date of publication: 2020-12-29 23:32:56
Last changes: 2020-12-29 23:32:56
Year of publication: 2015
Summary: Досліджено конкурентопридатність хлібобулочних виробів функціонального призначення
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25871
Publication type: Тези доповіді
Publication: Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. Київ : НУХТ, 2015. С.54-56
In the collections: Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25871.pdf Size : 3236702 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge