id: | 25871 |
---|---|
Title: | Конкурентопридатність хлібобулочних виробів функціонального призначення |
Authors: | Пахомська О.В. |
Keywords: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки. |
Date of publication: | 2020-12-29 23:32:56 |
Last changes: | 2020-12-29 23:32:56 |
Year of publication: | 2015 |
Summary: | Досліджено конкурентопридатність хлібобулочних виробів функціонального призначення |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25871 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. Київ : НУХТ, 2015. С.54-56 |
In the collections: | Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25871.pdf Size : 3236702 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|