| id: | 25871 |
|---|---|
| Title: | Конкурентопридатність хлібобулочних виробів функціонального призначення |
| Authors: | Пахомська О. В. |
| Keywords: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки. |
| Date of publication: | 2020-12-29 23:32:56 |
| Last changes: | 2020-12-29 23:32:56 |
| Year of publication: | 2015 |
| Summary: | Досліджено конкурентопридатність хлібобулочних виробів функціонального призначення. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25871 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 25-27 берез. 2015 р. Київ : НУХТ, 2015. С. 54-56 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25871.pdf Size : 3236702 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |