id: | 25855 |
---|---|
Назва: | Інноваційні технології виробницва хлібобулочних виробів |
Автори: | Пахомська О.В. |
Ключові слова: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки |
Дата публікації: | 2020-12-29 16:13:42 |
Останні зміни: | 2020-12-29 16:13:42 |
Рік видання: | 2018 |
Аннотація: | Досліджено інноваційні технології виробництва хлібобулочних виробів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25855 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Актуальні питання аграрної науки : матеріали VI Всеукр. наук.-практ. конф., м. Умань, 20 лист. 2018 р. Умань, 2018. С. 408-409 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25855.pdf Розмір : 1047521 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|