Репозиторій ВТЕІ
id: 25855
Назва: Інноваційні технології виробницва хлібобулочних виробів
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки
Дата публікації: 2020-12-29 16:13:42
Останні зміни: 2020-12-29 16:13:42
Рік видання: 2018
Аннотація: Досліджено інноваційні технології виробництва хлібобулочних виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25855
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні питання аграрної науки : матеріали VI Всеукр. наук.-практ. конф., м. Умань, 20 лист. 2018 р. Умань, 2018. С. 408-409
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25855.pdf Розмір : 1047521 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити