id: | 25855 |
---|---|
Title: | Інноваційні технології виробницва хлібобулочних виробів |
Authors: | Пахомська О.В. |
Keywords: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки |
Date of publication: | 2020-12-29 16:13:42 |
Last changes: | 2020-12-29 16:13:42 |
Year of publication: | 2018 |
Summary: | Досліджено інноваційні технології виробництва хлібобулочних виробів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25855 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Актуальні питання аграрної науки : матеріали VI Всеукр. наук.-практ. конф., м. Умань, 20 лист. 2018 р. Умань, 2018. С. 408-409 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25855.pdf Size : 1047521 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|