id: | 25725 |
---|---|
Назва: | Інновації в ресторанному господарстві: тенденції розвитку та оцінка ефективності |
Автори: | Завальнюк В.В. |
Ключові слова: | інноваційна політика ресторанного господарства, коефіцієнти ефективності, інтегральні показники ефективності, НТП, інноваційні стратегії. |
Дата публікації: | 2020-12-23 15:40:10 |
Останні зміни: | 2020-12-23 15:40:10 |
Рік видання: | 2015 |
Аннотація: | Розглянуто сутність інноваційної політики, її особливості у ресторанному господарстві, тенденції, напрями і методичні підходи щодо оцінки ефективності. Акцентовано увагу на прийняття рішення щодо реалізації інноваційної політики, враховуючи рівень ефективності її інтегрального показника. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25725 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: зб. наук. праць ІІІ Міжнародної наук.-практич. конференції. Вінниця : ВРВ ВТЕІ КНТЕУ, 2015. Ч. 2. С. 265-271 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25725.pdf Розмір : 357641 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|