Репозиторій ВТЕІ
id: 25725
Назва: Інновації в ресторанному господарстві: тенденції розвитку та оцінка ефективності
Автори: Завальнюк В.В.
Ключові слова: інноваційна політика ресторанного господарства, коефіцієнти ефективності, інтегральні показники ефективності, НТП, інноваційні стратегії.
Дата публікації: 2020-12-23 15:40:10
Останні зміни: 2020-12-23 15:40:10
Рік видання: 2015
Аннотація: Розглянуто сутність інноваційної політики, її особливості у ресторанному господарстві, тенденції, напрями і методичні підходи щодо оцінки ефективності. Акцентовано увагу на прийняття рішення щодо реалізації інноваційної політики, враховуючи рівень ефективності її інтегрального показника.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25725
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: зб. наук. праць ІІІ Міжнародної наук.-практич. конференції. Вінниця : ВРВ ВТЕІ КНТЕУ, 2015. Ч. 2. С. 265-271
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25725.pdf Розмір : 357641 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити