The Repository of VTEI
id: 25725
Title: Інновації в ресторанному господарстві: тенденції розвитку та оцінка ефективності
Authors: Завальнюк В.В.
Keywords: інноваційна політика ресторанного господарства, коефіцієнти ефективності, інтегральні показники ефективності, НТП, інноваційні стратегії.
Date of publication: 2020-12-23 15:40:10
Last changes: 2020-12-23 15:40:10
Year of publication: 2015
Summary: Розглянуто сутність інноваційної політики, її особливості у ресторанному господарстві, тенденції, напрями і методичні підходи щодо оцінки ефективності. Акцентовано увагу на прийняття рішення щодо реалізації інноваційної політики, враховуючи рівень ефективності її інтегрального показника.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25725
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України: зб. наук. праць ІІІ Міжнародної наук.-практич. конференції. Вінниця : ВРВ ВТЕІ КНТЕУ, 2015. Ч. 2. С. 265-271
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 25725.pdf Size : 357641 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge