| id: | 25725 |
|---|---|
| Title: | Інновації в ресторанному господарстві: тенденції розвитку та оцінка ефективності |
| Authors: | Завальнюк В. В. |
| Keywords: | інноваційна політика ресторанного господарства, коефіцієнти ефективності, інтегральні показники ефективності, НТП, інноваційні стратегії |
| Date of publication: | 2020-12-23 15:40:10 |
| Last changes: | 2020-12-23 15:40:10 |
| Year of publication: | 2015 |
| Summary: | Розглянуто сутність інноваційної політики, її особливості у ресторанному господарстві, тенденції, напрями і методичні підходи щодо оцінки ефективності. Акцентовано увагу на прийняття рішення щодо реалізації інноваційної політики, враховуючи рівень ефективності її інтегрального показника. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25725 |
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
| Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. праць ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 20-22 трав. 2015 р. Вінниця : ВРВ ВТЕІ КНТЕУ, 2015. Ч. 2. С. 265-271 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 25725.pdf Size : 357641 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |