Репозиторій ВТЕІ
id: 25722
Назва: The innovative approach to the management of the enterprises in restaurant business
Автори: Zavalnyuk V., Klymchuk A.
Ключові слова: restaurant business, management of the enterprises, innovative approach
Дата публікації: 2020-12-23 15:27:05
Останні зміни: 2020-12-23 15:27:05
Рік видання: 2016
Аннотація: The modern practice of pursuing any economic activity shows that enterprises in order to strengthen its competitive positions in the market and develop a viable development plan, very often have to resort to some innovative changes. This, and the need to ensure the transition of economy of Ukraine to implement the model of research and innovative development, determines the feasibility study of the problems of creating the preconditions for implementing of effective innovation in Ukrainian companies, including those whose activities directly or indirectly related to the restaurant economy.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25722
Тип видання: Монографія (видана за кордоном)
Видавництво: The effectiveness of business management: investments and innovation : сollective monograph. Lodz : AMEET Sp. zo.o., 2016. P. 108-113
Розташовується в колекціях: Монографії/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25722.pdf Розмір : 230885 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити