id: | 25645 |
---|---|
Назва: | Моніторинг діяльності закладів ресторанного господарства України |
Автори: | Климчук А.О., Постова В.В. |
Ключові слова: | заклади ресторанного господарства, посадкові місця, насиченість ринку, обслуговування, послуги, купівельна спроможність, інфраструктура ринку |
Дата публікації: | 2020-12-17 12:22:42 |
Останні зміни: | 2020-12-17 12:22:42 |
Рік видання: | 2017 |
Аннотація: | Досліджено стан, тенденції та перспективи розвитку закладів ресторанного господарства України. Проведено аналіз щодо розрахунку кількості закладів ресторанного господарства, посадкових місць, а також проведено розрахунок перспектив зростання ресторанного господарства в Україні та рівня насиченості ринку даними закладами. Визначено, що за останні кілька років ресторанне господарство України зазнало чималих змін у сфері менеджменту, інформаційного забезпечення та стратегічного розвитку. Поява цікавих концепцій закладів, зростання рівня клієнтоорієнтованості та сервісу, що відбувається на фоні посилення конкуренції у цій сфері, дали змогу клієнтам отримати певні переваги конкурентної боротьби. Визначено, що ресторанне господарство України характеризується позитивною тенденцією розвитку. Розрахунок перспектив зростання ресторанного бізнесу в Україні дає змогу стверджувати, що показник насиченості ринку закладами становить лише 63%, що характеризує великий потенціал даного ринку до подальшого розвитку. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25645 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Вісник Хмельницького національного університету. 2017. № 6, Т. 2. С. 208-212 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25645.pdf Розмір : 971178 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|