id: | 25607 |
---|---|
Назва: | Особливості формування та підтримка іміджу підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Постова В.В., Лук`янець А.В. |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес, сфера послуг, імідж, обслуговування, послуги, Public Relations |
Дата публікації: | 2020-12-16 15:40:24 |
Останні зміни: | 2020-12-16 15:40:24 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | В статті розглянуто специфіку надання послуг розміщення у закладах готельного господарства. Визначено фактори, що впливають на формування сприятливого іміджу підприємств сфери обслуговування, які поділено на 4 групи. Встановлено, що споживача послуг, як правило, цікавлять відповідність ціни і якості послуг, що надаються. В комплексі функцій менеджменту на підприємствах сфери послуг одне з провідних місць посідає управління процесом обслуговування клієнтів. Головною особливістю формування іміджу готельно-ресторанного підприємства є залежність сприйняття даного закладу від туристської дестинації, на якій вона розташовується. Визначено, що такий підхід полягає на присвоєння кожному готельному чи ресторанному підприємству іміджу всього курорту і всіх, хто знаходиться там даних закладів в цілому, оскільки у туриста, швидше за все, вже є сформоване уявлення про дестинації. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25607 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Підприємництво та інновації. 2020. № 14. С. 63-67 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25607.pdf Розмір : 918006 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|