id: | 25478 |
---|---|
Назва: | Особливості впровадження системи НАССР на м’ясопереробних підприємствах України |
Автори: | Іваніщева О.А., Пахомська О.В. |
Ключові слова: | НАССР, система, м’ясо, небезпечні чинники, критичні точки контролю, виробничий процес, якість, безпечність |
Дата публікації: | 2020-11-26 15:00:32 |
Останні зміни: | 2020-11-26 15:00:32 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | У статті досліджено методологічні основи впровадження НАССР як системи управління якістю та безпечністю на підприємствах м’ясної промисловості. Предметом дослідження є ключові принципи НАССР, переваги цієї системи, сучасний стан та перспективи розвитку в Україні. Проаналізовано актуальні проблеми впровадження системи НАССР на підприємствах м’ясопереробної галузі, можливості їх вирішення на сьогоднішній день. Визначено особливості процесу проведення аналізу небезпечних чинників (небезпек) на стадіях ідентифікації та аналізу небезпечних чинників. Уточнено користь від впровадження системи НАССР для виробників м’ясопереробної галузі та переваги від впровадження системи НАССР для держави. Окреслено роль навчання працівників м’ясопереробного підприємства і ознайомлення з цією системою споживачів як найважливіших аспектів ефективного впровадження НАССР. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25478 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Молодий вчений. 2020. № 9 (85). С. 98-101 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25478.pdf Розмір : 269535 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|