The Repository of VTEI
id: 25478
Title: Особливості впровадження системи НАССР на м’ясопереробних підприємствах України
Authors: Іваніщева О.А., Пахомська О.В.
Keywords: НАССР, система, м’ясо, небезпечні чинники, критичні точки контролю, виробничий процес, якість, безпечність
Date of publication: 2020-11-26 15:00:32
Last changes: 2020-11-26 15:00:32
Year of publication: 2020
Summary: У статті досліджено методологічні основи впровадження НАССР як системи управління якістю та безпечністю на підприємствах м’ясної промисловості. Предметом дослідження є ключові принципи НАССР, переваги цієї системи, сучасний стан та перспективи розвитку в Україні. Проаналізовано актуальні проблеми впровадження системи НАССР на підприємствах м’ясопереробної галузі, можливості їх вирішення на сьогоднішній день. Визначено особливості процесу проведення аналізу небезпечних чинників (небезпек) на стадіях ідентифікації та аналізу небезпечних чинників. Уточнено користь від впровадження системи НАССР для виробників м’ясопереробної галузі та переваги від впровадження системи НАССР для держави. Окреслено роль навчання працівників м’ясопереробного підприємства і ознайомлення з цією системою споживачів як найважливіших аспектів ефективного впровадження НАССР.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25478
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Молодий вчений. 2020. № 9 (85). С. 98-101
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 25478.pdf Size : 269535 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge