id: | 25414 |
---|---|
Title: | Розробка технології напоїв із застосуванням екстрактів плодів і ягід (за матеріалами ТОВ ««АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА» УКРАЇНА») |
Authors: | Бондарь М.М. |
Keywords: | технологія використання сировини, безалкогольні напої, екстракти плодів і ягід, рослинна сировина, харчова цінність, виробництво напоїв |
Date of publication: | 2020-10-26 14:17:01 |
Last changes: | 2020-10-26 14:17:01 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | У дипломній роботі висвітлені питання розробки та виготовлення напоїв із екстрактів ягід та фруктів. Фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини, способи отримання екстрактів з плодів фруктів і ягід, їх взаємодія між собою, організацію навчання та перевірки знань з питань охорони здоров’я, дослідження технологій виробництва напоїв на підприємстві «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА». Аналіз технологій та технологічні особливості виготовлення напоїв, а, зокрема, смузі за власною рецептурою приготування, його історія виникнення та способи зберігання. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=25414 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : випускна кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020 |
In the collections: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 25414.pdf Size : 186796 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|